/16η Πανελλήνια Επιμελητηριακή Συνδιάσκεψη Μεταφορών

16η Πανελλήνια Επιμελητηριακή Συνδιάσκεψη Μεταφορών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο στις 5 Δεκεμβρίου 2015 η 16η Πανελλήνια Επιμελητηριακή Συνδιάσκεψη Μεταφορών «Μεταφορές σε περίοδο συνεχιζόμενης κρίσης», η οποία διοργανώθηκε και ευγενικά φιλοξενήθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών.

Το Συνέδριο άνοιξε για λογαριασμό του Ελληνικού Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο κ. Γ. Δέδες, Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου. Ο κ. Β. Νανόπουλος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ο κ. Μ. Αδαμαντιάδης, Πρόεδρος του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες.

Εκπρόσωποι αρχών και φορέων της περιοχής, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα, διακεκριμένοι επιστήμονες και Καθηγητές, εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων με τη μεταφορά φορέων και τοπικών επιχειρήσεων συμμετείχαν στην Συνδιάσκεψη, οι εργασίες της οποίας ανέδειξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μεταφορών καθώς και το πλαίσιο στο οποίο καλούνται να δραστηριοποιηθούν οι σχετικές επιχειρήσεις, μέσα σε αυτό το αβέβαιο περιβάλλον Συνεχιζόμενης Οικονομικής Κρίσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Δελτίο Τύπου και στα συνολικά συμπεράσματα της Συνδιάσκεψης.

Πρόγραμμα Συνδιάσκεψης

Παρουσιάσεις:

Κος Μιχάλης ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ, Πρόεδρος, Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.)

Κος Βασίλης ΧΑΛΚΙΑΣ,  Διευθύνων Σύμβουλος, Αττικές Διαδρομές Α.Ε. / Πρόεδρος, Ελληνικές Υποδομές και Οδοί με Διόδια (Hellenic Association of Toll Road Network – HELLASTRON)

Κος Βασίλης ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L)

Κος Γεώργιος ΒΑΓΓΕΛΑΣ, Διδάκτωρ, Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κος Μιχάλης ΣΑΚΕΛΛΗΣ, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (Σ.Ε.Ε.Ν.)

Κος Πέτρος ΣΤΕΦΑΝΟΥ, Επιχειρησιακός Ερευνητής

Κος Νικόλαος ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος, Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL)

Κος Τριαντάφυλλος ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, Διευθυντής Συνδυασμένων Μεταφορών, Γενική Διεύθυνση Μεταφορών, Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Κος Σοφοκλής ΦΑΤΣΙΟΣ, Πρόεδρος, Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.)

Κος Βασίλης ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος, Επιμελητήριο Κορινθίας

Δρ. Αντώνης ΚΛΑΨΗΣ, Επιστημονικός Συντονιστής, Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας και Διακυβέρνησης, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου