/Απώλεια Θράσου Καλογρίδη – Ψήφισμα ΕΕΣΥΜ

Απώλεια Θράσου Καλογρίδη – Ψήφισμα ΕΕΣΥΜ

Πειραιάς, 12 Αυγούστου 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ

Με την αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου Θράσου Καλογρίδη, πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου και του Ε.Ο.Α.Ε.Ν και στενού συνεργάτη και φίλου του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ), το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.ΣΥ.Μ συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα 12 Αυγούστου 2019 και αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τη συμπαράσταση του στο βαρύ πένθος και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος για την πρόωρη απώλεια.
  2. Να εκπροσωπηθεί, δια του κ. Παρασκευά Φραντζέσκου, Α΄ Αντιπροέδρου του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και του Επιμελητηρίου Λέσβου, στον τελευταίο αποχαιρετισμό του Θράσου που θα γίνει την Τρίτη 13 Αυγούστου στη Μυτιλήνη στον Ι.Ν του Αγίου Θεράποντα.
  3. Να καταβάλει, αντί στεφάνου κατά παράκληση της οικογένειας, το ποσό των 100 Ευρω, στον Σύλλογο Φίλοι Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς « Άγιοι Ανάργυροι » Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια, Αθήνα, στον Λογαριασμό ΙBAN:GR4101401380138002002005693 Alpha Bank.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τoυ E.E.ΣΥ.M εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του Θράσου Καλογρίδη. Ο αείμνηστος Πρόεδρος Θράσος, υπήρξε στενός συνεργάτης και φίλος του Ε.Ε.ΣΥ.Μ στην προσπάθεια βελτίωσης των νησιωτικών μεταφορών, δραστήριο μέλος της Ελληνικής Επιμελητηριακής Οικογένειας την οποία υπηρέτησε επιτυχώς επί σειρά ετών και αγωνιστής για την αναγνώριση των ιδιαιτεροτήτων της Νησιωτικότητας από την Ελληνική Πολιτεία και τις Ευρωπαϊκές Αρχές και λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεών της, ενώ προώθησε την Ελληνοτουρκική συνεργασίας και θα μείνει στη μνήμη όλων μας, για την εργατικότητα, την ανιδιοτέλεια, και την ιδιαίτερη αγάπη του προς τη Λέσβο και τους ανθρώπους της. Ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για το Επιμελητηριακό Θεσμό και τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ. Αιωνία Του η Μνήμη.